Årlig ølrelease

med udgangspunkt i lokalhistorien


Hvert år inviterer vi dig med på en rejse gennem lokalhistorien med vores særlige årlige øludgivelse, hvor smag og historie forenes for at fejre vores samfund og vores rødder.


Vi stræber efter det ekstraordinære til denne begivenhed. Flaskens præsentation er hævet til nye højder for at afspejle øllens unikke karakter og historie. Hver detalje er omhyggeligt udvalgt for at skabe en imponerende og fortryllende visuel og sensorisk oplevelse. Vi stræber samtidig efter at sanke de råvarer, der findes i naturen omkring os, for at skabe en unik og autentisk øloplevelse.

Videoen er fra vores Sloe Death release, en begivenhed vi afholdte i Århus. Du tænker måske, "Århus er da ikke Sønderjylland." Og du har helt ret, men vi valgte Århus, fordi temaet bag øllen bar budskabet - Memento Mori! Alt, hvad vi har, er her og nu! Valget af Århus fandt sted under Århusfestuge og på øllets dag. Vi ønskede at vise, at vi gør tingene på en anderledes måde end vores kollegaer. Se med for at opleve, hvordan vi forener natur, tradition og kreativitet for at skabe øl, der skiller sig ud i smag og oplevelse.